UUDISKOHTEET

Saatte kauttamme uudiskohteen kylpyhuoneisiin ja saunaan tuotteet, suunnittelun sekä asennuksen saman katon alta.

Teemme uudiskohteiden urakointia ainoastaan Tampereella ja sen lähikunnissa – kohteisiin joissa pintamateriaalit tulevat kauttamme omasta mallistostamme. Tämä siksi, koska haluamme hallita kokonaisuutta laadullisesti sekä aikataulullisesti.

Kun tuotteet ovat laadukkaita, sekä omissa käsissämme, pystymme varmistamaan laadukkaan lopputuloksen sekä positiivisen asiakaskokemuksen.

Tilaamme tuotteet etukäteen omaan varastoomme, jossa ne ovat odottamassa asennusta. Tällöin asiakkaan ei tarvitse stressata toimituksista, saati siitä että tuotteet ovat työmaalla muiden urakoijien tiellä.

 

Suunnittelu sekä pintamateriaalit tulevat tytäryhtiömme Franssila Laatat Oy kautta. Showroom sijaitsee Tampereella osoitteessa Haarlankatu 4H, joka on auki sovitusti yhdessä suunnittelijan kanssa.

Saatte tytäryhtiömme kautta suunnittelun, sekä kaikki tuotteet kylpyhuoneeseen ja saunaan – laatoista kiukaisiin, aina valaistukseen, kalusteisiin ja hifi-tuotteisiin asti.

Suunnittelua sekä pintamateriaalien myyntiä teemme urakoinnista poiketen koko suomeen. Mikäli urakointi-aikataulumme menevät liian pitkälle, voit ottaa suunnittelun sekä tuotteet kauttamme – myös ilman urakointia.

Tutustu mallistoomme sekä palveluihimme osoitteessa http://www.franssilalaatat.fi

 

Rakentaminen perustuu luottamukseen. Me lupaamme että uuden kotisi märkätilat on laadukkaasti asennettu laadukkailla materiaaleilla – takuulla.

Emme ole halvin, mutta olemme paras alallamme.

Katso asiakasreferenssejämme uudiskohteen laatoitustyöstä:

Blogissa: Uudiskohteen laatoitustyöt

 

Alla asiakasreferenssivideo, jonka toteutimme normaalista poiketen tuntityönä.