Yrityksen tarina

Yrityksen siemen on kylvetty jo vuonna 2005, kun aloitin Seinäjoen ammattioppilaitoksen talonrakennuspuolen opiskelut. Siellä ollessani huomasin etenkin laatoitus- ja muurausalan haasteet, joihin halusin tarttua ja erikoistua. Valtakunnallisen Taitaja 2008 -kilpailun palkintopodiumilla seistessäni viimeistään tajusin, että itsessä on potentiaalia – vaikka jopa yrittäjäksi. Taitajakisoja ennen ja etenkin sen jälkeen aloin saamaan yhä enemmän laatoitus- ja muuraustoimeksiantoja. Kävin koulun ohessa tulisijamuurauksen ammattitutkinnon sekä hankin itselleni vedeneristäjän VTT-sertifikaatin. Ajokortin saatuani 18-vuotiaana logistiikka helpottui ja kokemusta karttui yhä enemmän.

Päätin kuitenkin lähteä vielä opiskelemaan Tampereelle rakennusmestariksi. Koulun ohella kartoitin edelleen kokemustani etenkin kylpyhuoneremonttien parissa, kunnes lopulta päätin perustaa oman toiminimen vuonna 2012. Opiskelut pakettiin saadessani alkuvuodesta 2014 tein pääsääntöisesti vesieristyksiä, laatoituksia sekä erilaisia pinnoitustöitä. Muutaman vuoden yritystoiminnan jälkeen huomasin, kuinka asiakkaat pyysivät yhä enemmän avaimet käteen -kylpyhuoneremontteja, johon en pystynyt täysin vastaamaan, koska yhden miehen kädet eivät riittäneet toteuttamaan isoja ja haastavia projekteja tarvittavassa aikataulussa. Toteutinkin noin vuoden ajan avaimet käteen -kylpyhuoneremontteja siten, että aliurakoin osan töistä ja tein itse pääosan. Koska palaute oli niin hyvää ja huomasin kuinka paljon kehitysmahdollisuuksia alalla on, päätin vaihtaa osakeyhtiöksi alkuvuodesta 2015 samalla vaihtaen nimen Franssila Kylpyhuoneet Oy:ksi, ja ottaen kaksi vakituista työntekijää itselleni.

Yrityksen toiminta on aina perustunut hyvään asiakaspalveluun ja tinkimättömään laatuun ilman kompromisseja. Olen yrittänyt pientä kasvua vuosien varrella, mutta todennut että pystymme palvelemaan asiakkaat parhaiten pienellä henkilöstöllä, jossa pystyn myös itse olemaan niin sanotusti kädet savessa. Uskon että juuri siksi toimintamme onkin niin tehokasta ja loppuun asti mietittyä, koska olen itse mukana projektin joka vaiheessa.

Olemme tehneet 2012-2021 aikana yli 250 isompaa ja pienempää märkätilaremonttia jatkuvasti kehittyen, asiakastyytyväisyyden ollessa vuosittain 98-100%.

Erikoistuminen, jatkuva kehittyminen, kokemus, intohimo, ammattiylpeys sekä yksityiskohtien hiominen – ovat sanoja jotka kuvaavat yritystoimintaamme parhaiten.

Tänä päivänä teemme vuosittain 15-20 yksilöityä ja uniikkia kylpyhuoneremonttia Pirkanmaan alueella, joissa on huomioitu kaikki asiakkaan toiveet, tilaratkaisut ja tarpeet.  Teemme remontin sinulle helpoksi luotettavuudella, asiakaslähtöisyydellä sekä laadulla.

Veli-Pekka Franssila

Yrittäjä & Toimitusjohtaja