Välimeren tunnelmaa

Julkaistu 21.01.2019

Hyppää välimerelliseen tunnelmaan!

Tämä wc-tila ei jätä ketään kylmäksi: Säihkyvät värit ja rohkeat pintavalinnat vangitsevat vahvuudellaan. Turkoosit,  näyttävät seinälaatat ovat Vehoniemen laatan mallistosta: Magnifiquen, Magnifique Ottanio ja mosaiikkilaatta saman sarjan valikoimasta: Magnifique Ottanio Mosaico. Saumat on käsitelty epoksilla, sävyltään artic blue gold-glitterillä. Glitter antaa lopputulokseen lisäsäihkettä. Mosaiikkilaatta, joka kiertää koko wc-istuimen takaa ja jatkuu allastasolla, kokoaa hienosti yhteen pienen wc:n elementit. Suurikokoinen laatoitus antaa rauhallisuutta ja materiaalin vaihtuminen seinällä reilun metrin korkeudessa luo tilaan lisää korkeutta pieneen tilaan ja antaa ryhtiä koko huoneelle.

Temalin Loop valkoinen,  malja-allas sopii tasolle kauniisti ja Oraksen Il Bagno Alessi -hana viimeistelee käsienpesualtaan tyylikyydellään. Wc-istuin seinäkiinnikkeellä on Idon mallistosta, malli Seven D image 20. Tämä istuin antaa tilaa huoneeseen sekä lattian siivous helpottuu.

Lattia on tyylikäs ja rouhea Pavicem -mikrosementtilattia. Sävynä Pavicem negro. Viimeistely pintaan on tehty kirkkaalla lakalla. Seinän maali on sävytetty Tikkurilan värikartasta tilaajan toiveiden mukaan sopien yhteen sekä lattian, että seinälaatan kanssa.

Koska wc-istuin on hyvin lähellä allaskaappia, kaapisto teetettiin liukuovilla aukeavaksi. Näin säästyy taas tilaa ja säilytystilan saa toimimaan hienosti. Tumma kalusteen sävy istuu turkooseihin seiniin hienosti, antaen ryhtiä ja kontrastia muille materiaaleille.

Nämä pintamateriaalit vievät ajatukset arjesta etelän lämpöön tai Välimeren aaltojen äärelle. Bon voyage!