Välimeren tunnelmaa

Julkaistu 21.01.2019

Hyppää välimerelliseen tunnelmaan!

Säihkyvät värit ja rohkeat pintavalinnat vangitsevat vahvuudellaan. Turkoosit näyttävät seinälaatat ovat Vehoniemen laatan mallistosta: Magnifique Ottanio ja mosaiikkilaatta saman sarjan valikoimasta: Magnifique Ottanio Mosaico. Saumat on käsitelty Litokol Starlike -epoksilla, sävyltään Artic Blue lisäaineena gold-glitter. Mosaiikkilaatta, joka kiertää koko wc-istuimen takaa ja jatkuu allastasolla, kokoaa hienosti yhteen pienen wc:n elementit. Suurikokoinen laatoitus antaa rauhallisuutta ja lisää korkeutta pieneen tilaan ja antaa ryhtiä koko huoneelle.

Temalin Loop,  malja-allas sopii tasolle kauniisti ja Oraksen Il Bagno Alessi -hana viimeistelee käsienpesualtaan tyylikyydellään. Wc-istuin seinäkiinnikkeellä on Idon mallistosta, malli Seven D image 20. Tämä istuin antaa tilaa huoneeseen sekä lattian siivous helpottuu.

Lattia on tyylikäs ja rouhea Pavicem -mikrosementtilattia. Sävynä Pavicem negro. Viimeistely pintaan on tehty kirkkaalla lakalla. Seinän maali on sävytetty Tikkurilan värikartasta tilaajan toiveiden mukaan sopien yhteen sekä lattian, että seinälaatan kanssa.

Koska wc-istuin on hyvin lähellä allaskaappia, kaapisto teetettiin mittatilauksena Esan Levykalusteen toimesta liukuovilla aukeavaksi. Näin säästyy taas tilaa ja joka ikinen senttimetri on hyödynnetty. Tumma kalusteen sävy istuu turkooseihin seiniin hienosti, antaen kontrastia muille materiaaleille.

Nämä pintamateriaalit vievät ajatukset arjesta etelän lämpöön tai Välimeren aaltojen äärelle. Bon voyage!

© Franssila 2024