Premium-tason kylpyhuone- ja saunaremontti, Tampere

Julkaistu 08.02.2023

Tässä Premium-tason kylpyhuone- ja saunaremontissa ei tehty kompromisseja.

Suunnitteluun lähdettiin siitä lähtökohdasta että saunaa haluttiin isommaksi ja kohteesta haluttiin näyttävä.

Aikataulullisista syistä kohde oli hyvinkin haastava, koska työmaa piti olla alle kuukaudessa valmis, sekä itse aloitus oli alle kahden kuukauden päästä.

Lähtökohtaisesti emme mielellämme tällaisia kohteita ota, mutta koska heti suunnittelukäynnillä näin sen potentiaalin mitä tästä pystytään rakentamaan – otimme haasteen vastaan. Ja tulihan siitä ny hieno.

Erityiskiitoksen annan Glaso Oy:lle, joka metsästi meille kultaiset kilkkeet lasiseinään nopealla aikataululla!

 

Ostimme uuden kodin loppuvuodesta 2021, ja meille oli heti selvää, että haluamme uusia sen alkuperäisen, 2004 valmistuneen, kylpyhuoneen. Aikataulutoiveemme kylpyhuoneremontille oli kuitenkin todella tiukka, remontin tuli valmistua kuukaudessa, ja sen toteuttamisen piti tapahtua tiettynä kuukautena nopealla varoitusajalla.

 

 

Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien yrityksestänne ja sinun toiminnastasi huokui ammattimaisuus. Asiakas todellakin koki olevansa tärkeä. Myös muut tiimiläiset kohtelivat meitä todella asiallisesti. Kysymyksiin vastailtiin kiireestä huolimatta kärsivällisesti.

 

Aloitimme tutustumisen eri palveluntarjoajiin heti asuntokaupat tehtyämme, ja Franssila Kylpyhuoneet tuli vastaan heti alussa. Franssila erottui joukosta tyylikkyydellään, mutta etenkin erittäin hyvät asiakasarviot olivat meille tärkeitä. Jätimme yhteydenottopyynnön, ja siihen vastattiin nopeasti. Hetken oli epävarmaa, voivatko he ottaa remonttia hoitaakseen näin tiukalla aikataululla. Tästä syystä pyysimme tarjouksia myös muutamalta muulta toimialta. Yksi kilpaileva yritys kävi paikanpäälläkin tekemässä tarjouksen. Tämä yritys oli kyllä oikein asiallinen ja hintatasoltaan edullinen, mutta he ilmoittivat  mm. että kylpyhuoneen lattiaan tässä kohteessa soveltuisi ainoastaan 10 cm x 10 cm kokoinen laatta, ja että vanhaa toimivaa kiuasta ei kannattaisi vaihtaa ollenkaan!

Takanamme oli aiemman asunnon kylpyhuoneremontti 2017, mistä opimme paljon kantapään kautta. Silloin remontin aikataulut pettivät useaan kertaan, maksoimme käytännössä ylimääräisiä työtunteja siitä, että remontoija ei ollut riittävän ammattitaitoinen tekemään kaikkia työvaiheita, ja paljon yksityiskohtia jäi kokonaan viimeistelemättä. Koko remontin ajan koko asunto oli kauheassa kunnossa, ja koska olimme luvanneet viedä remonttijätteet itse kaatopaikalle, jouduimme siivoamaan lattioilta myös remontoijan eväsrasiat, nuuskat yms.

Franssila Kylpyhuoneet palasi asiaan, ja kertoi pystyvänsä ottamaan tämän kohteen hoitaakseen. Arviokäynti oli selkeä ja vakuuttava, ja meille tuli tunne, että halutut asiat todella tulevat tehdyksi sopimallamme tavalla. Valitsimme kyllä Franssilan oikeastaan jo ennen arviokäyntiä asiakasarvioiden perusteella. Ja se todella kannatti! Työn jälki oli priimaa, eikä siinä haluttu tehdä kompromisseja. Ylipäätään Franssilan ammattitaidolla oli mahdollista toteuttaa kylpyhuoneessa suurempiakin muutoksia, kuin mitä olimme osanneet toivoa. Saunaa esimerkiksi suurennettiin, jotta koko perhe mahtuu sinne samaan aikaan. Ja kylpyhuoneen lattiaan saatiin juuri sellaiset isot laatat, jotka halusimmekin! Asiakaspalvelu on aivan eri tasolla kuin alalla yleensä: toteutettavista vaihtoehdoista käydään aitoa keskustelua, tietoa annetaan riittävästi (myös niistä asioista, joita et osaa kysyä), aikataulusta pidetään kiinni ja asunto suojataan hyvin. Voimme ehdottomasti suositella Franssilaa kaikille ja tulemme käyttämään Franssilan palveluita aina, kun kylpyhuoneen remontointi on ajankohtaista.

 

Suunnittelu – Veli-Pekka Franssila

Toteutus – Franssila Kylpyhuoneet Oy

Lauteet – Tingander Oy

Lasiseinä – Glaso Oy

Kalusteet – Esan Levykaluste Oy

Suihkut – Tapwell

Kiuas – Iki-kiuas

Kaivo – Vieser Flip

Kuvaus – Roope Jakonen