Premium-tason kylpyhuoneremontti

Julkaistu 26.03.2021

Tässä Premium-tason kylpyhuoneremontissa ei tehty pohjakuvaan muutoksia, ainut asia mikä muutettiin rakenteellisesti, oli saunan seinä. Seinä purettiin puoleen väliin ja tilalle asennettiin ns. ”puoli-lasi”.

 

Pintamateriaaleihin panostettiinkin sitten hyvinkin paljon. Seinissä on laattana 100cm*300cm kokoista laattaa vaakaan ladottuna, tämä tarkoittaa että 2,5m korkeassa kylpyhuoneessa on ainoastaan kaksi vaakasaumaa, pystysaumoja ei ole ollenkaan!

Kylpyhuoneen ikkunasmyygi laatoitettiin ja ulkokulmat laatoitimme jiiriin ilman laattalistoja.

 

Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien yrityksestänne ja sinun toiminnastasi huokui ammattimaisuus. Asiakas todellakin koki olevansa tärkeä. Myös muut tiimiläiset kohtelivat meitä todella asiallisesti. Kysymyksiin vastailtiin kiireestä huolimatta kärsivällisesti.

Lattiassa on saman sarjan 15cm*15cm laatta. Lattiakaatoja jouduimme hieman korjaamaan, että pystyimme laatoittamaan tämän kokoista lattialaattaa ilman pykäliä.

Paneeleina saunassa ja kylpyhuoneen katossa on kirkas haapa 15mm*160mm STS4 käsiteltynä valkoisella saunavahalla. Epäsuoraa valoa on  saunan ylälauteen alla sekä kylpyhuoneen katossa kolmessa seinällä.

Lauteena on 40mm*300mm kokoista kirkasta liimahaapalankkua.

Koska suihkut valittiin mustiksi, haluttiin saman värimaailman jatkuvan myös mittatilauslasien saranoissa, vetimessä sekä reunalistassa. Myös pyyheripustin sekä suihkulasta hankittiin mattamustana, yksityiskohdista tinkimättä.

 

Arviokäynti ja tarjouksen vastaanottokäynti vahvisti, että tiedätte mitä teette. Tiesimme jo etukäteen, että työnne ei ole halvimmasta päästä. Olimme kuitenkin jo valinneet teidät yhteistyökumppaniksi ennen tarjouksen tekoa. Niin kovasti laatuanne kehuttiin Vehoniemen Sorassa. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tullut tunnetta, että asiakaspalvelu tai laatu ei vastaisi maksettavaa hintaa. Tulitte hienosti vastaan yllätysten kanssa ja kaikesta päästiin yhteisymmärrykseen.

 

Erityisesti haluan antaa pinnat siitä, että kävit korjaamassa yhden oksalaudan saunan seinästä. Tämä ele vahvisti sen, että asiakkaan tyytyväisyys on teille tärkeää.

Olemme kyllä olleet aivan supertyytyväisiä lopputulokseen. Saunassa tulee hyvät löylyt entiseen verrattuna, ja laatat ovat edelleen ihan 🤩

 

Alla vielä lähtötilanne.