Kylpyhuoneremontin vaiheet

Julkaistu 04.10.2018

1.Ota yhteyttä

Soittamalla, sähköpostilla taikka lomakkella. Käydään yhdessä etänä läpi mitä palveluja kaipaat, ajatukset remontoitavasta tilasta, aikataulusta sekä tarvitsetko 3D-kuvia, suunnitteluapua, konsultointiapua.

2.Suunnittelu- ja ideointikäynti.

Tulen katsomaan kohteen, jossa käydään kaikki remontoivavan tilan toiveet ja tarpeet läpi. Samalla annan oman näkemykseni LVIS-ratkaisuista, pohjaratkaisuista sekä yksityiskohdista. Huom! Mikäli kohteesta täytyy ottaa asbestinäytteet (Ennen vuotta 1994 valmistuneet asunnot) voin ottaa ne huojennettuun hintaan samalla käynnillä.

3.Tarjousesittely

Katsomme yhdessä suunnittelu- ja ideointikäynnin pohjalta tehdyn tarjouksen, sekä varmistumme siitä, että tarjous on juuri sellainen kuin olette toivoneet. Vaihtoehtoisesti lähetän tarjouksen teille sähköpostiin ja käymme tarjouksen läpi etänä.

4.Tarjouksen hyväksyminen

Sovimme alustavan aikataulun remontille, ja teemme muutostyöilmoituksen taloyhtiölle.

5.Remontin alkaminen

Teemme suojaukset ja alipainestamme remontoitavan alueen. Kulku suojausten läpi on mahdollista koko remontin ajan.

6.Purku

Poistamme kalusteet ja pintamateriaalit, sekä hiomme kiviseinät ja lattiat pohjia myöden. Kierrätämme kaikki materiaalit. Käytämme työkaluissamme kohdepoistoa koko ajan sekä tila on alipaineistettu, joten pölyn leviäminen asuntoon on estetty.

7.Purkukatselmus

Mittaamme kosteudet ja teemme tarvittavat kuivaustoimenpiteet.  Varmistamme että rakenteet ovat kunnossa. Varmistamme että kaikki läpiviennit sekä roilotukset on tehty. Kaikki dokumentoidaan ja ne välitetään isännöintitoimistolle. Omakotitaloon tehtävissä remonteissa dokumentit ovat yhdessä kansiossa, jonka saat remontin jälkeen itsellesi.

8.Pohjatyöt.

Muuraamme uudet seinät, levytämme puuseinät, tasoitamme kiviseinät, korjaamme kaadot. Jos asennetaan lattialämmitys, asennamme kaapelin sekä valamme ne kiinni.

9.Vedeneristys.

VTT:n hyväksymä märkätila-asentaja tekee vesieristykset. Valmis pinta tarkastetaan ja otetaan koepalat.

10.Pinnat.

Seinät ja lattiat joko laatoitetaan sekä saumataan, taikka pinnoitetaan eri pinnoitusmateriaaleilla.

11.Katto.

Alaslaskettu katto tehdään puusta, maalatusta kipsilevystä taikka esimerkiksi vinyylikankaasta.

12.Kalustus.

Asennetaan kaikki kiintokalusteet sekä LVIS-kalusteet. Asennamme myös uuden oven mikäli niin on sovittu, sekä ovilistat ja kynnyksen.

13.Loppupesu.

Pesemme kylpyhuoneen sovittaessa.

14.Luovutus.

Käymme yhdessä läpi koko remontin ja luovutamme kaikista remontin vaiheista otetut kuvat, dokumentit ja pöytäkirjat.