Ihastu kerrostalokolmion kylpyhuoneeseen

Julkaistu 23.09.2018

Lämpimät puunsävyt katossa sekä kalusteissa sekä rauhoittavat valkoisen ja harmaan sävyt luovat tunnelmaa tähän aivan Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan kauniiseen kylpyhuoneeseen. Aiemmin pienehkö kolmion suihkuhuone laajentui Franssila kylpyhuoneet Oy:n saneerauksessa avaraksi, kauniiksi saunaosastoksi, johon saatiin tyylikkäästi yhdistettyä vilvoittelutila, pyykinpesuosio, suihkutila, moderni sauna sekä wc. Tila tulvii valoa ja lämpöä sekä kauniita yksityiskohtia!

Vilvoittelutila penkin kera, heti saunan oven vieressä, on saatu kauniisti mahtumaan kerrostalokolmion kylpytilaan. Kutsuva lasinen kulmaovi avartaa kylpytilaa entisestään ja antaa saunaan lisää valoa.

Altaan yllä oleva peili on rajattu kauniisti Midas:in lasimosaiikilla, jotta seinään integroitu peili pääsee oikeuksiinsa. Yksityiskohta luo ylellisyyden tuntua koko kylpyhuoneeseen. Willeroy Boch:in Subway 2.0 wc-istuin jatkaa seinälattojen puhdasta linjaa. Materiaaleiksi on valittu lämpimän puun sävyt kattoon sekä Temalin kaapistoihin, lattialla harmaa, elävä hatrsilattiapinnoite. Seinät hehkuvat valkoisen sävyissä.

Jokainen yksityiskohta on toteutettu ammattitaidolla, laadukkaasti, niin että materiaalipinnat nostavat toisiaan kauniisti esille. Kiiltävä, matta – sileät ja karheat pinnat kilpailevat keskenään tässä kylpyhuoneessa antaen tilaa toisilleen. Laatat: Solid White Clossy 40×80 sekä 3d Wave White Clossy 40×80, Vehoniemen laattamyymälä. Saumaus: Litokol Starlike Bianco Assoluto, epoksisauma.

Eleetön Oraksen Cubista sadevesisuihku on linjakas valinta lasiseinän takaa löytyvään suihkutilaan. Vieser Line, lattiaan upotettu linjakas lattiakaivo kruunaa suihkutilan eleettömyydellään. Myös kaivo on päällystetty Belle Artin hertsipinnoitteella, näin kaivo sulautuu lattiaan kauniisti. Eleetön, puhdas ja
linjakas kokonaisuus kutsuu ylellisyydellään.

Sauna on mittatilaustyönä tehty, linjakasta lämpökäsiteltyä radiatapaneelia kauttaaltaan. Kaunis puun kuviointi antaa saunojille erityisen rauhallisen tunnelman. Paneelin pintakäsittely: lämpökäsittely ja parafiiniöljy. Myös koko kylpyosaston katto jatkaa samaa linjaa radiatapaneelilla. Tunnelmalliset löylyt takaa Harvian Cilindro kiuas valaistulla upotuskauluksella. Saunan katossa tuikkii tähdet  ja selkänojan taakse on sijoitettu epäsuorasti valot, kuin lyhdyt luomaan lisätunnelmaa.

Belle Artin Hartsipinnoite lattiassa on kuin elävä taideteos. Valot ja varjot leikkivät pinnan muutosten kanssa kilpaa. Rosoinen hartsilattiapinta on turvallinen pesutiloissa ja tuntuu hyvältä jalan alla. Keskitumma harmaan sävy luo tunnelmaa ja sopii kauniisti muuten vaaleaan kylpyhuoneeseen. Tässä saunaosastossa on kaikki, mitä kaupunkiasunnolta kaipaa. Rentoutusta, valoa, tyylikkyyttä ja ripaus lempeyttä.

Tervetuloa lempeät löylyt!

Kylpyhuoneen toteutus: Franssila Kylpyhuoneet, kuvat: Sara Pihlaja, Teksti: Aino Havukainen

© Franssila 2024