Asiakastyytyväisyys & asiakaspalaute

Julkaistu 27.01.2021

Asiakastyytyväisyys on ollut aina yritystoimintamme kulmakivi. Alla muutamia asiakaspalautteitamme:

 

Odotukset oli jo referensseistä johtuen valmiiksi korkealla, mutta Franssila porukoineen onnistui ylittämään ne silti. Homma pysyi aikataulussa ja työn jälki on aivan priimaa. Yhteistyö koko urakan ajan oli hyvää ja oli upeaa seurata kuinka kylppärimme sai ihan uuden elämän ammattilaisten käsissä. Koko porukalle iso kiitos hyvästä työstä!

 

Terve ammattiylpeys ja aito halu tehdä parasta mahdollista jälkeä näkyivät läpi koko kylpyhuoneremontin arviokäynnistä urakan luovutukseen saakka. Viestintä ja yhteistyö sujuivat moitteettomasti. Jokaisessa remontissa tulee aina vastaan hankalia paikkoja: niissä toiset keksii selitykset ja toiset keksii ratkaisut. Franssilan porukka kuuluu ehdottomasti tähän jälkimmäiseen, joten suosittelen kyllä lämmöllä yritystä kylpyhuoneurakoihin!

 

Lähinnä tässä edelleen hämmästellään, kuinka helpolla voi päästä kylppärirempassa, kun kaikenlaista kauhutarinaa on tullut kuunneltua. Eli teidän paketti oli kyllä ihan 10+!

 

Olemme teettäneet Franssilalla kaksi remonttia. Remontit ovat sujuneet mutkattomasti ja aikataulussa. Työnjälki on ollut erinomaista. Remonttijälkien siivous ollut myös kiitettävän arvoista sekä se että pojat ovat tulleet töihin niin kuin on sovittu. Franssila ei ole edullisin remontoija, mutta mielellämme maksamme vähän enemmän kun tiedämme, että työn laatu on erinomaista ja pysytään aikataulussa

 

Hyvin tehty, yksilöity tarjous. Alipaineistettu, siistinä pidetty ja muualle pölyämätön työmaa. Erinomaisen siisti työn jälki ja toimitus ajallaan. Jatkuva tilanteen tasalla pitäminen WhatsApp-ryhmän ja valokuvien avulla, ehdotusten tekeminen ja kyselyt meiltä, miten haluamme jonku asian tehtävän. Palautteen kysely ja aito kiinnostus palautteesta. Olemme tyytyväisiä ja suosittelemme!

 

Arviokäynti ja tarjouksen vastaanottokäynti vahvisti, että tiedätte mitä teette. Tiesimme jo etukäteen, että työnne ei ole halvimmasta päästä. Olimme kuitenkin jo valinneet teidät yhteistyökumppaniksi ennen tarjouksen tekoa. Niin kovasti laatuanne kehuttiin Vehoniemen Sorassa. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tullut tunnetta, että asiakaspalvelu tai laatu ei vastaisi maksettavaa hintaa. Tulitte hienosti vastaan yllätysten kanssa ja kaikesta päästiin yhteisymmärrykseen.

 

Ei tähdet riitä. Todella hyvää työnjälkeä. Asiakkaana arvostan myös työntekijöiden erinomaisia sosiaalisia taitoja, jotka tekevät yhteistyöstä helppoa.

 

Todella hyvin hoidettu sauna- ja kylpyhuoneremontti alusta loppuun. Työn jälki oli priimaa kauttaaltaan ja remontti tehtiin sovitussa aikataulussa pysyen budjetissa. Asiakkaan toiveet otettiin jo tarjousvaiheessa hyvin huomioon eikä reomontin aikana tarvinnut tehdä muutoksia materiaaleihin.

 

Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien yrityksestänne ja sinun toiminnastasi huokui ammattimaisuus. Asiakas todellakin koki olevansa tärkeä. Myös muut tiimiläiset kohtelivat meitä todella asiallisesti. Kysymyksiin vastailtiin kiireestä huolimatta kärsivällisesti.

 

Sauna-, kph- ja khh – remonttimme kokonaisuudesta tuli täydellinen viimeistä yksityiskohtaa myöden. Ihmettelemme, miten uskomattoman taitava, ahkera, joustava, ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen poppoo tämän toteutti: Matti, Tatu, Mikko, Vellu ja moni muu, KIITOS! Nyt on ammattilaiset asialla!

 

Suunnittelukäynnistä viimeiseen silaukseen asti tekijät saapuivat paikalle sovittuina aikoina, mikä ei kokemukseni mukaan tällä alalla ole ollenkaan itsestään selvää. Aikataulussa pysyttiin, ja omiin toiveisiini ja viime hetken muutoksiin suhtauduttiin kärsivällisesti. Jos joku pikkuasia pääsi unohtumaan, se hoidettiin välittömästi. Työn laatu oli erittäin tasokasta. Olin yllättynyt siitä, kuinka siististi tällainen työ on toteutettavissa.

 

Teillä on ammattimainen ote ja erityisesti erotuitte muista ratkaisukeskeisyydellä. Mikään juttu ei ollut lähtökohtaisesti vaikeaa, mahdotonta tai ylitsepääsemätöntä, vaan haasteita otettiin vastaan. Ongelmakohdista kerrottiin suoraan ja tarjottiin vaihtoehtoisia ratkaisuja. Lisäksi työn jälki oli aivan erinomaista.

 

Veli-Pekan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Hän on alallaan rautainen ammattilainen, jonka tarkkuuteen ja kädenjälkeen voi luottaa. Veli-Pekka ei kavahda erilaisten uusienkaan pinnoitteiden kanssa työskentelyä, vaan on aina kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattiosaamistaan. Tämä on erittäin tärkeää sisustussuunnittelijalle. Myös erityisen haastavat ja tarkkuutta vaativat laatoitustyöt uskaltaa antaa Franssilan vastuulle, heille tarkka lopputulos on ammatillinen kunnia-asia.

 

Erittäin hyvä porukka. Työn jälki on erinomaista. Tarjous on selkeä ja toteutus suunnitelman mukainen. Tekijöistä huokuu oman työnsä arvostus ja jälki on sen mukaista.

 

Hyvähenkinen tiimi, tarkka ja siisti työn jälki, valmius toteuttaa uudenlaisia ja haasteellisiakin ratkaisuja. Käytännönläheinen työtapa, asiakas mukana tekemässä päätöksiä. Tämä yritys tekee mitä vain, jos lompakko kestää.

 

Rivitalon saunan ja kylpyhuoneen remontti (2016) sujui todella hyvin ja aikataulu piti. Työn jälki oli laadukasta ja näyttää edelleen hyvältä.

 

Remontoin vuokra-asuntokohdetta tampeeella ja tarvitsin palveluita. Homma toimi sovitusti, sovitussa aikataulussa ja sovituilla hinnoilla. Peukku ylös.

 

Osaava porukka, työn jälki priimaa! Suosittelen!

 

Franssila Kylpyhuoneet Oy onnistui täyttämään kaikki odotukset. Ei pelkästään remontoimalla hienoa kylpyhuonetta, vaan luomalla paikan jossa käytännöllisyys yhdistyy luksukseen. Paikan, jossa aika pysähtyy hetkeksi ja arjen kiireet unohtuvat.

 

Arviokäynnistä lähtien meille oli selvää remontin tekijä. Aikataulu onnistui suunnitellusti. Suojaukset olivat hyviä ja viiden viikon asumisestakin olisi tullut saman verran pölyä. Jokainen yksityiskohtakin valmiissa työssä oli viimeistellyn siistiä, kiitos siitä ammattitaitoiselle ja motivoituneille ”pojille”. Erikoismaininta Veli-Pekan tosi hyvistä puhelintiedotuksista remontin aikana.

 

Taidokasta työt, fiksut ja mukavat tekijät, työ valmistui ajallaan ja se mitä luvattiin – piti.

 

 

 

© Franssila 2024